Categories
Sites

Спікер Палати представників Джонсон зустрінеться із Зеленським під час саміту НАТО


У середу, 10 липня, спікер Палати представників конгресу США Майк Джонсон зустрінеться з президентом України Володимиром Зеленським під час саміту НАТО у Вашингтоні

Про це повідомляє Reuters.

На саміті НАТО, який відбудеться з 9 по 11 липня у Вашингтоні. планується обговорення широкого спектра питань, включаючи безпеку в Європі, зростання військових бюджетів союзників та посилення обороноздатності східного флангу НАТО.

Крім того, очікується, що в центрі уваги на саміті у Вашингтоні цього тижня буде підтримка України, оскільки існує занепокоєння щодо подальшої підтримки Києва у разі переобрання на посаду президента США Дональда Трампа.

Так, згідно з графіком спікера Палати представників, зустріч між Джонсоном та Зеленським відбудеться на другий день саміту НАТО, 10 липня.

The post Спікер Палати представників Джонсон зустрінеться із Зеленським під час саміту НАТО first appeared on The News And Times.

The post Спікер Палати представників Джонсон зустрінеться із Зеленським під час саміту НАТО first appeared on Trump And The FBI – The News And Times.